Bouwmaterialen

BOUWMATERIALEN

Voor bouwmaterialen bent U natuurlijk bij ons aan het juiste adres. Wij leveren sinds vele jaren materialen van diverse producenten en hebben dan ook de nodige kennis over het gamma dat zij ter beschikking hebben. Wij ontvangen U graag om U antwoord te geven op uw vragen.
Bouwplannen kan U bij ons gratis en geheel vrijblijvend laten berekenen.

GEVEL

ETERNIT

Eternit is de Belgische marktleider in oplossingen voor daken, gevels en wanden. Eternit biedt u een uitgebreid gamma duurzame en milieuvriendelijke gevelbekledingsmaterialen. De montage als lichtgewicht voorzetgevel is dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie.

geveleternit1
geveleternit2
geveleternit3
geveleternit4
geveleternit5
geveleternit6
geveleternit7
geveleternit10
geveleternit11

NELISSEN

Nelissen Steenfabrieken, een familiebedrijf waar de kwaliteit van gevelstenen hoog in het vaandel wordt gedragen. In 1921 opgericht door Alfons Nelissen op het Kesseltse plateau. Deze locatie was omwille van haar kleigrond ideaal voor de vervaardiging van handvormstenen.

nelissen_anderlecht
Nelissen_aubergine
Nelissen_begijnhofsteen
nelissen_dali
Nelissen_goya
Nelissen_hoevesteent15
Nelissen_hoevesteent16
Nelissen_kersenbloesem1

VANDERSANDEN

Jaak Vandersanden richtte in 1925 een steenbakkerij op in Spouwen. Sindsdien is er heel wat veranderd en zijn zij het grootste baksteen producerende familiebedrijf in Europa. Vandersanden Group heeft een totale afzet van ca. 60 milj. straatbakstenen en ca. 320 milj. gevelstenen per jaar.

vds1
vds2
vds3
vds4
vds5
vds7
vds13
vds17
vds18

DIVERSEN

De wijze van bouwen en het gebruik van materialen is een continue evolutie. Ecologisch denken staat daarbij als primaire gedachte. De nieuwe producten en/of plaatsingswijzen zijn zowel energie- als kostenbesparend.

diversen1
diversen2
diversen3
diversen4
diversen16

ISOLATIE

Een goed wooncomfort wordt sterk bepaald door een gezonde binnentemperatuur: warm in de winter, koel in de zomer.

ISOVER

Met Isover isolatie bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste thermische en akoestische resultaten. Ook op het gebied van brandveiligheid, gebruiksvriendelijkheid en service maakt u met Isover een goede keuze.

Isover
isover7

JACKODUR

JACKODUR is een hoogwaardige thermische isolatie van geëxtrudeerd polystyreenhardschuim (XPS). Het materiaal is bijzonder druk- en maatvast, vochtbestendig en rotvrij.

jackson3
jackson4

RECTICEL

Dankzij Recticel® Insulation isoleert u met ultradunne isolatieplaten met een uiterst hoge isolatiewaarde. De producten zijn volstrekt brandveilig en heel vochtbestendig.

Eurowall_update02_resized
recticel

ROCKWOOL

De brandveilige, akoestische en termische eigenschappen van Rockwool isolatie zijn uitstekend. Rockwool rotswolproducten zijn ongevoelig voor veroudering, zodat de eigenschappen gedurende onbeperkte tijd behouden blijven.

TOEBEHOREN

Isolatie is beschikbaar voor vele toepassingen, doeleinden of –groepen. Ook voor toebehoren bieden U de beste prijs!